-->

Læreruddannelsen i Aalborg går i dialog med Aalborg Historiske Museum

På læreruddannelsen i Aalborg har studerende kommet med en række sjove og anderledes forslag til formidling af den viden, der rummes på Aalborg Historiske Museum. Opgaven lød på at formidle den kulturhistoriske viden, som de respektive udstillinger søger at give videre. Dernæst har der været et krav i konceptet om, at der skulle være en kort faglig introduktion (digital og med en billedfortælling) og der skulle være et ”spil” (brætspil eller digitalt) der kunne give eleverne viden og indsigt gennem leg. Ligeledes skulle der refereres til litteraturens verden, enten med aktuel litteratur fra tidsperioden eller med litteratur, der kunne sætte fokus på en af de problemstillinger, udstillingen lægger op til.

Læs artikel om undervisningsforløbet af Lektor Bodil Christensen: Cigarsvende, gotisk skrift og glade sange  

Opgave og spil til CW Obels Tobaksfabrik

Opgave og spil til udstillingen Det Glade Aalborg

Opgave og spil i renæssance-udstillingen på Ålborg Historiske Museum

-->