-->

Dokumentarfilm: Hvad er medborgerskab?

 ”Hvad er medborgerskab og hvordan kommer det til udtryk på danske uddannelses- og kulturinstitutioner?” er titlen på en dokumentarfilm og studieprodukt i faget KLM (Kristendom, Livskunsdkab og Medborgerskab) på Vordingborg læreruddannelse. Her bliver en grundskoleelev, en museumsinspektør og to undervisere i faget KLM interviewet og bl.a. spurgt Hvornår er man medborger?

De studerende spørger også sig selv om de, som kommende folkeskolelærere, opfylder folkeskolens formålsparagraf stk. 3 krav om, at forberede eleven på deltagelse, medansvar, retigheder og pligter i et samfund med frihed og folkestyre?

Se filmen her (3:30) her

Filmen er produceret og redigeret af lærestudernede Sille, Katrine, Karen, Pia, Pernille og Sarah fra Vordingborg læreruddannelse.

-->